Najmoderniji centar!SIGURNO SMO

Mi smo firma koja se se odlikuje u preciznom CNC glodanju i obradi metala te plastike za proizvodnju dijelova u malim i srednjim serijama. Pružamo usluge zavarivanja, zaštite dijelova prema standardu ISO 12944-5, kao i montažu sklopova dijelova. Naša stručnost obuhvata širok spektar procesa kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Progresivnost

S ponosom se ističemo kao progresivna firma koja neprestano evoluira. Naša strast za inovacijama i modernim pristupom omogućava nam da pružamo vrhunske usluge i ostvarujemo iznimne rezultate.Progresivnošću postavljamo nove standarde u industriji.

Odgovornost

Odgovornost je srž našeg poslovanja. Kroz visoke etičke standarde i održive prakse, aktivno smanjujemo ekološki utjecaj. Brinemo o dobrobiti naših zaposlenika i podržavamo lokalne zajednice. Kroz vrhunsku kvalitetu proizvoda, nastojimo biti pozitivan primjer u poslovnom svijetu

Kvalitet

Posvećeni smo pružanju vrhunskih proizvoda i usluga, uvijek težeći prema izvrsnosti. Naša pažnja prema detaljima, odabir visokokvalitetnih materijala i preciznost u procesima osiguravaju da isporučujemo proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde.

Kontaktirajte nas

Piljužići polje 24,74264 Jelah, Bosna i Hercegovina
Čime se mi bavimo?

Strast je ono što nas pokreće!

Ističemo se kao inovativni lider u industriji, fokusirani na pružanje vrhunskih rješenja i usluga. Snažno se držimo visokih standarda kvalitete kroz pažljiv odabir materijala i precizne proizvodne procese. Posvećeni smo ne samo izvrsnosti u proizvodima, već i izgradnji dugoročnih partnerstava s klijentima. Sa stručnim timom i predanošću inovacijama, nastavljamo postavljati nove standarde u industriji.
Mašinska obrada98%
Zavarivanje92%
Glodanje i struganje95%
Montaža sklopova96%
https://kpmbh.ba/wp-content/uploads/2024/02/MEHANICKA-OBRADA-1280x854.jpg

Mehanička obrada

Naša usluga CNC laserskog rezanja metala ističe se po preciznosti, kvaliteti i brzini, pružajući prilagodljiva rješenja za različite zahtjeve. Sa strojevima kao što je 3-osna portalna CNC glodalica, obrađujemo različite vrste materijala (aluminij, drvo, plastika, stirodur itd.) u različitim dimenzijama i oblicima.
https://kpmbh.ba/wp-content/uploads/2024/02/MONTAZA-SKLOPOVA-1280x854.jpg

Montaža sklopova

U našim modernim montažnim pogonima, klijentima nudimo kompletnu paletu montažnih i doradnih usluga za podsklopove i sklopove. Radimo s izuzetnom opremom i strojevima u optimalnim uvjetima antistatičnosti, temperature i vlažnosti zraka. Naši radni prostori su uvijek čisti.
https://kpmbh.ba/wp-content/uploads/2024/02/ZAVARIVANJE-1280x854.jpg

Zavarivanje

Naša usluga zavarivanja obuhvaća različite tehnike kako bismo udovoljili raznovrsnim zahtjevima. TIG zavarivanje koristimo za nehrđajuće čelike, konstrukcijske i nisko legirane čelike, dok se REL postupak primjenjuje za navarivanje i reparaturno zavarivanje. MIG/MAG zavarivanje.
https://kpmbh.ba/wp-content/uploads/2024/02/KONTROLA-KVALITETE-1280x854.jpg

Kontrola kvalitete

Tokom proizvodnje, predano provodimo kontinuiranu kontrolu kvalitete. Pažljivo pratimo svaki korak, od odabira materijala do završne faze, kako bismo osigurali vrhunsku izvedbu. Naša posvećenost kvaliteti odražava se u održivim praksama i etičkom pristupu, čime garantujemo kvalitetu.
bs_BABosanski