Razumijemo vaše zahtjeveNaše uslugeKPMBH

Naše usluge predstavljaju vrhunsku kombinaciju stručnosti i predanosti. Bilo da je riječ o mehaničkoj obradi, montaži sklopova ili zavarivanju, naš tim odlikuje visoka razina preciznosti i pažnje prema detaljima. Kroz inovativne pristupe i kvalitetnu opremu, pružamo rješenja koja zadovoljavaju širok spektar potreba naših klijenata. Uz nas, ne samo da dobivate usluge, već i partnerstvo temeljeno na pouzdanosti i izvrsnosti.
Naše vrijednosti

Nudimo najbolja rješenja proizvodnje

Posvećeni smo pružanju vrhunskih rješenja koja odražavaju našu predanost izvrsnosti. Bez obzira na izazov, naš stručni tim kombinira inovativnost i tehnologiju kako bi postigao optimalne rezultate. S pouzdanošću i pažljivim pristupom, stvaramo rješenja koja nadmašuju očekivanja. Vaš uspjeh je naš prioritet, a naša misija je pridonijeti tome kroz pružanje najboljih mogućih rješenja.
Stručan tim - Naš visokokvalificirani tim donosi stručnost temeljenu na dugogodišnjem iskustvu i stalnom usavršavanju.
Inovativna rješenja - Pružamo moderna rješenja prilagođena najnovijim tehnološkim trendovima.
Posvećenost kvaliteti - Na svakom koraku proizvodnje težimo visokim standardima kvalitete.
Pouzdanost i transparentnost - Građenje dugoročnih odnosa temelji se na pouzdanosti i transparentnosti u komunikaciji.
https://kpmbh.ba/wp-content/uploads/2020/10/post_17-1280x1280.jpg
Mehanička obrada

Mehanička obrada

Naša usluga CNC laserskog rezanja metala ističe se po preciznosti, kvaliteti i brzini, pružajući prilagodljiva rješenja za različite zahtjeve. Sa strojevima kao što je 3-osna portalna CNC glodalica, obrađujemo različite vrste materijala (aluminij, drvo, plastika, stirodur itd.) u različitim dimenzijama i oblicima.

Mehanička obrada

Montaža sklopova

Montaža sklopova

U našim modernim montažnim pogonima, klijentima nudimo kompletnu paletu montažnih i doradnih usluga za podsklopove i sklopove. Radimo s izuzetnom opremom i strojevima u optimalnim uvjetima antistatičnosti, temperature i vlažnosti zraka. Naši radni prostori su uvijek čisti.

Montaža sklopova

Zavarivanje

Zavarivanje

Naša usluga zavarivanja obuhvaća različite tehnike kako bismo udovoljili raznovrsnim zahtjevima. TIG zavarivanje koristimo za nehrđajuće čelike, konstrukcijske i nisko legirane čelike, dok se REL postupak primjenjuje za navarivanje i reparaturno zavarivanje. MIG/MAG zavarivanje.

Zavarivanje

Kontrola kvalitete

Kontrola kvalitete

Tokom proizvodnje, predano provodimo kontinuiranu kontrolu kvalitete. Pažljivo pratimo svaki korak, od odabira materijala do završne faze, kako bismo osigurali vrhunsku izvedbu. Naša posvećenost kvaliteti odražava se u održivim praksama i etičkom pristupu, čime garantujemo kvalitetu.

Kontrola kvalitete

bs_BABosanski