Upoznajte nasKo smo mi?O NAMA

Mi smo dinamična firma posvećena izvrsnosti u mehaničkoj obradi, montaži sklopova i zavarivanju. Sa stručnim timom i modernom opremom, ističemo se u pružanju visokokvalitetnih usluga. Naša posvećenost preciznosti i pažnji prema detaljima čine nas pouzdanim partnerom za sve vaše zahtjeve u industriji mehaničke obrade.
01234567890+

Branši u kojim poslujemo

Poslujemo u šest različitih branši, prilagođavajući se raznolikim potrebama industrije
0123456789001234567890%

Procenat uspješnosti rješavanja problema

Impresivan postotak uspjeha čini nas partnerom na kojeg se možete uvijek osloniti.
0123456789001234567890+

Stručno obučena uposlenika

Naš tim se ponosi sa 32+ stručno obučena uposlenika, čije znanje i vještine čine srž naše firme.
012345678900123456789001234567890+

Zadovoljnih klijenata širom Svijeta

S ponosom gradimo odnose s klijentima diljem svijeta, uvjereni u našu sposobnost i kvalitetu.
KPMBH je najbolji odgovor

Ne tražite dalje!

Naši stručnjaci

Naši stručnjaci nisu samo lica iza naše firme; oni su temelj naše posvećenosti izvrsnosti. S dubokim znanjem u područjima mehaničke obrade, montaže sklopova i zavarivanja, naš tim stručnjaka ne samo da donosi bogato iskustvo, već i strast prema stalnom usavršavanju.

Svaki član našeg tima donosi jedinstvenu stručnost koja omogućuje kreativno rješavanje izazova i postizanje vrhunskih rezultata. Njihova posvećenost izvrsnosti osigurava da svaki projekt bude oblikovan s pažnjom i najvišim standardima kvalitete. Osim toga, naši stručnjaci nisu samo kolege; oni su podrška timu, stvarajući pozitivnu radnu atmosferu i potičući suradnju.

Svjesni smo da je ključ našeg uspjeha u angažmanu i stručnosti naših timskih igrača. S našim stručnjacima, dobivate ne samo profesionalce, već i partnere predane vašem uspjehu i ostvarivanju vaših projektnih ciljeva.

Uvijek su spremni ići izvan okvira kako bi pronašli najbolja rješenja za izazove s kojima se suočavamo. Njihova posvećenost klijentima odražava se kroz pažljivo slušanje i razumijevanje specifičnih potreba, čime osiguravamo da svaki projekt bude prilagođen i ispunjava najviše standarde. S našim stručnjacima, ne samo da imate stručnjake u svojoj industriji, već i partnere koji dijele vašu viziju uspjeha.

Naša stručnost nije samo odraz radnog iskustva, već i predanosti principima suradnje. Naši stručnjaci nisu samo profesionalci; oni su timski igrači koji aktivno doprinose pozitivnoj radnoj atmosferi. Uz to, njihova sposobnost prilagodbe i inovativnost čine ih ključnim čimbenicima našeg uspjeha u dinamičnom poslovnom okruženju.

Naša vizija

Naša vizija nadahnjuje nas da težimo prema najvišim vrhovima izvrsnosti i inovacija. Vidimo budućnost u kojoj postavljamo standarde u industriji mehaničke obrade, montaže sklopova i zavarivanja. Želimo biti prepoznati kao lideri u pružanju vrhunskih usluga koje nadmašuju očekivanja naših klijenata.

Naša vizija obuhvaća stalno usavršavanje, upotrebu najnovijih tehnologija i pristupačnost najboljih praksi u svim segmentima našeg poslovanja. Želimo biti partneri koji postavljaju trendove, potiču inovacije i doprinose razvoju industrije.

S predanošću kvaliteti, integritetu i trajnoj održivosti, težimo izgraditi dugoročne odnose s našim klijentima, osobljem i zajednicom. Naša vizija nije samo o poslovanju, već i o stvaranju pozitivnih promjena i ostvarivanju šireg utjecaja na okolinu.

Ukratko, naša vizija je postati sinonim za vrhunsku uslugu i inovaciju u industriji, dok istovremeno gradimo trajne vrijednosti i ostvarujemo pozitivne promjene u svijetu oko nas.

https://kpmbh.ba/wp-content/uploads/2024/02/SLIKA-ZA-O-NAMA-POCE.jpg

U KMPBH zaista cijenimo čin saradnje i pružanja usluga.

+387 32 669 990
Piljužići polje 24,
74264 Jelah, BiH
Ukratko o nama

Naš tim izuzetno kvalificiranih proizvođača spreman je odgovoriti na svaki zahtjev u vezi s izradom, oblikovanjem alata ili dizajnom i proizvodnjom proizvoda.

saznajte više KPMBH USLUGE

Naša posvećenost vrhunskoj kvaliteti i preciznosti odražava se u svakom aspektu našeg rada. S modernom opremom i stručnim timom, nastojimo udovoljiti različitim potrebama naših klijenata. Osvježavamo pristup industriji, postavljajući standarde izvrsnosti i kontinuirano težeći inovacijama. Vaše povjerenje je naša pokretačka snaga, i radimo s predanošću kako bismo pružili rješenja koja premašuju očekivanja.

01Mehanička obrada

Naša usluga CNC laserskog rezanja metala ističe se po preciznosti, kvaliteti i brzini, pružajući prilagodljiva rješenja za različite zahtjeve. Sa strojevima kao što je 3-osna portalna CNC glodalica, obrađujemo različite vrste materijala (aluminij, drvo, plastika, stirodur itd.) u različitim dimenzijama i oblicima.

02Montaža sklopova

U našim modernim montažnim pogonima, klijentima nudimo kompletnu paletu montažnih i doradnih usluga za podsklopove i sklopove. Radimo s izuzetnom opremom i strojevima u optimalnim uvjetima antistatičnosti, temperature i vlažnosti zraka. Naši radni prostori su uvijek čisti.

03Zavarivanje

Naša usluga zavarivanja obuhvaća različite tehnike kako bismo udovoljili raznovrsnim zahtjevima. TIG zavarivanje koristimo za nehrđajuće čelike, konstrukcijske i nisko legirane čelike, dok se REL postupak primjenjuje za navarivanje i reparaturno zavarivanje. MIG/MAG zavarivanje.

04Kontrola kvalitete

Tokom proizvodnje, predano provodimo kontinuiranu kontrolu kvalitete. Pažljivo pratimo svaki korak, od odabira materijala do završne faze, kako bismo osigurali vrhunsku izvedbu. Naša posvećenost kvaliteti odražava se u održivim praksama i etičkom pristupu, čime garantujemo kvalitetu.
bs_BABosanski