PROIZVODI IZ NAŠEG WEBSHOPA

KONTROLA KVALITETE

$18.00
Tokom procesa proizvodnje provodimo kontinuiranu kontrolu kvalitete. Svaki dio i proizvod se mjere mjernim instrumentima. Kontrolira se ulazni materijal, međufazna kontrola i završna kontrola. Po završetku preuzimaju se ispitivanja i kontrolira dokumentacija..

MEHANIČKA OBRADA

$6.00

Kompanija KPM-BH je u mogućnosti da svojim klijentima pruži usluge mašinske obrade velike preciznosti na savremenim CNC strugovima, glodalicama i obradnim centrima, bez obzira na dimenzije i količine traženih proizvoda. Pružamo vrlo preciznu, kvalitetnu i brzu uslugu CNC laserskog rezanja metala. Posjedujući strojeve poput 3-osne portalne CNC glodalice u mogućnosti smo obrađivati različite vrste materijala (aluminij, drvo, plastika, stirodur itd.) raznih dimenzija i oblika.

MONTAŽA SKLOPOVA

$10.00
U našim pogonima montaže našim kupcima nudimo sve vrste montaže i dorade podsklopova i sklopova na izvanrednoj opremi i mašinama u idealnim uslovima antistatičnosti, temperaturi i vlažnosti zraka kao i besprijekorne čistoće radnih pogona i materijala. Podsklopovi i sklopovi se montiraju od dijelova proizvedenih u našoj fabrici kao i od dijelova koje isporučuje kupac ili ih sami dokupljujemo za potrebe kupca. Naš odjel za montažu raspolaže i sa vrhunskim višebojnim mašinama za štampu kao i mašinama za finalno pakovanje i otpremu proizvoda.

ZAVARIVANJE

$14.00
Nudimo Vam klasično zavarivanje cijevi, limova, konstrukcija,svih vrsta metala i drugih elemenata TIG, REL, MIG/MAG i ALUMINIJSKO ZAVARIVANJEM.

Prateći evropske i svjetske standarde, mi smo kompanija sa stručnim timom ljudi koja je uvijek spremna za nove izazove i zadatke, koliko smo stručni i sposobni svjedoči broj završenih projekata i zadovoljnih klijenata te mi kao takvi opstajemo već duži niz godina!

Mašinska obrada 98%
Zavarivanje 91%
Glodanje i struganje 96%
Montaža sklopova 95%
20
GODINA POSLOVANJA
32
UPOSLENIH
500
ZAVRŠENIH PROJEKATA

NAŠE USLUGE